Generelle oplysninger

Dripfashion 
Lone Kellermanns Gade 9, 4 tv.
8000 Aarhus C
CVR nr.: 42622702
Email: info@dripfashion.dk

1. Priser og udsolgte varer

Hos Dripfashion tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer. Priser er angivet i DKK samt er der tillagt moms.

2. Betaling

Dripfashion modtager følgende betalingsmetoder:

- VISA-Dankort
- Mastercard
- MobilePay
- Anyday
- Klarna

Betalingen vil først blive trukket fra din konto, når varen afsendes. Dit køb foregår over Quickpay gennem tredje parten Pensopay, klarna eller anyday som alle har en nem og sikker betaling.

For at kunne tilbyde Klarnas betalingsmetoder, vil vi muligvis overføre dine personlige oplysninger i form af kontakt- og ordreoplysninger til Klarna, for at Klarna kan vurdere, hvorvidt du er kvalificeret til deres betalingsmetoder, og for at skræddersy disse betalingsmetoder til dig. Dine overførte personlige data bliver behandlet i overensstemmelse med Klarnas egen Databeskyttelsesmeddelelse.

3. Levering

Vi tilstræber at afsende ordre samme dag såfremt bestillingen er indgået inden kl. 14 i weekenden og før 17:30 i hverdagene, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag eller samme dag.
Vi sender til hele Danmark. Fragtprisen er 39 DKK for alle ordre under 299 DKK, ved køb over 299 vil leveringen være gratis. Ordre på over 10 kg. vil blive trukket ekstra gebyr, svarende til den meromkostning det medfølger. Varer vil blive leveret til leveringsadressen, der angives ved bestillingen, eller i en pakkeshop hos den valgte leverandør.
Dine varer sendes med Post Nord eller GLS efter eget ønske.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer så tøv ikke med at kontakte os på mail.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 arbejdsdage efter bestillingen. Dog kan der forekomme længere leveringstider på helligdage, og under udmelding om ferielukning. For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

4. Reklamationsret

Der gives livstidsgaranti, og hermed ubegrænset reklamationsret. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Dripfashion dækker ikke returneringsomkostninger.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
Dripfashion 
Lone Kellermanns Gade 9, 4 tv.
8000 Aarhus C
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

5. Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

6. Fortrydelsesret

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag, du modtager ordrenReturnerings omkostninger skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 30 dage efter købet og fra fortrydelsen skal der senest 30 dage efter returneres forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@dripfashion.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:
Dripfashion
Lone Kellermanns Gade 9, 4 tv.
8000 Aarhus C

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Benyt vores returportal for at returnere dit smykke. Det er nemt og simpelt følg linket her.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 30 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

7. Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Dripfashion. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.