Dripfashion er for dem der tør!
Dripfashion er et brand skabt i hjertet af Aarhus, men med inspiration fra USA's vilde hip hop scene. Med store personligheder som Travis Scott, A$AP Rocky, legenden Lil Wayne og mange flere, har hip hop kulturen bredt sig til hele verdenen. Den er slået igennem med tunge beats, sprøde bars og ikke mindst den vilde stil, præget af dyrt designer og flamboyante smykker. Endelig er vi i DK hoppet med på bølgen og hip hop er ikke længere en subkultur, men kulturen!
Retfærdige & overkommelige priser 
Alle varer bliver solgt til en pris med vores kunders budget i tankerne. Vi kan tilbyde jer de rimelige priser grundet vores kontakt direkte til producenten. Der er altså ingen mellemmand i ligningen, da produkterne leveres direkte fra os til dig.
Produkter & kvalitet 
Vi stræber efter at kunne tilbyde vores kunder smykker af højeste kvalitet, derfor er der sørget for at hvert enkelt produkt er blevet kvalitetstjekket. Smykkerne er enten produceret i stål, messing eller en stærk legering med en rhodium- eller guldbelægning af enten 14K eller 18K. Dette gør produkterne skarpe og strålende, mens smykkerne stadigt er korrosionsbestandige og testet for nikkel. Stenene i smykkerne er CZ eller rhinsten. Alle produkter kommer med en livstidsgaranti - Dripfashion yder garanti på alle produkter med fabrikations- og materialefejl. Vi sørger for at reparer dit produkt eller erstatte det med et nyt.
Indpakning
Smykkerne modtager du i en unik æske, som også er tiltænkt til opbevaring af smykket, da dette vil forlænge levetiden af produktet.